Професійний очисник паливної системи автомобіля (США)

Номер оголошення 223391

Опис

Професійний очисник паливної системи автомобіля (США).

Для чого це потрібно?

Через кожні 20-40 тис. км більшість автомобілів має тенденцію до утворення смолистих відкладень і нагару, які віднімають у двигуна ефективність і потужність, а також значно впливають на його роботу. Будь-який з цих депозитів може зменшити ККД, потужність, і, відповідно, збільшується витрата палива.

Відкладення накопичуються у всіх деталях паливного тракту, але більший вплив вони чинять саме в зоні голки форсунки. Зміна прохідного перерізу змінює продуктивність і форму розпилу.

Тому, стан форсунок істотно впливає на роботу двигуна. Основні ознаки їх несправності: недостатня потужність, що розвивається двигуном, ривки і провали при збільшенні при збільшенні навантаження на двигун, нестійка робота на малих обертах, підвищена токсичність відпрацьованих газів.

Першим і основним способом відновлення нормальної працездатності форсунок є регулярна промивка. При цьому миючий розчин не повинен впливати на елементи паливної системи, а також на клапани, сальники, прокладки ДВС і т. д. Для цього – екологічно чистий продукт MPG Max PRO.

Один флакон MPG Max PRO (263 мл) чистить забиті паливні інжектори, форсунки, допомагає відновити втрачену потужність двигуна і запобігає перевитрата палива. Абсолютно безпечний !

Примітка: необхідно вилити повне вміст флакона в порожній бензобак Вашого автомобіля. Після цього наповнити бак паливом. Пишіть. Не пошкодуєте. Ціна-700 руб. Вишлю поштою.

См. відео: http://yandex.ru/video/search?-MAX-PRO

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області - Продаж транспорту і запчастин! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області - Продаж транспорту і запчастин!