Піна активна для автомийок, ціна 350 грн. за 5 л

Номер оголошення 565679

Опис

На брудному автомобілі так і хочеться накреслити: «Помий мене!» - що багато хто і робить. Але однією водою не обійтися. І навіть якщо облити машину автошампунем, а потім змити піну, бруд все одно залишиться. Потрібно допомагати руками. Але мийка губками, ганчірками і щітками чревата мікропошкодженнями лакофарбового покриття внаслідок абразивного впливу частинок бруду і піску.

Тому пропонуємо купити спеціальну піну для автомийок. Потрібно 150-300 г препарату на літр води. Піна працює 2-3 хвилини; вона обволікає кузов рівномірно, видаляючи велику бруд. Щоб домогтися ідеальної чистоти, потрібно попрацювати і руками.

Піна для автомийки розлучається в співвідношенні від 1: 2 до 1: 3. Час дії - близько хвилини. Піна наноситься хорошим шаром, але бруд майже не розчиняє. Назвати вимиту таким чином машину чистою язик не повертається. Інші препарати проявили себе краще.

А якщо скористатися засобами для безконтактної мийки? Вона має на увазі змочування, пептизацію, емульгування і стабілізацію! Під впливом препарату намокла бруд мимовільно розпадається на дрібні фракції і відділяється від поверхні. На практиці не все так просто. Замість відра з губкою потрібен пенокомплект - апарат високого тиску, розпилювач і бачок для миючого засобу з регулювальним гвинтом. Це звичний набір дачно-гаражних господарств. Він забезпечує приготування і розпорошення однорідної піни. Садові помпи та інші підручні засоби для цього, як правило, не годяться.
Ціна активної піни для автомийок - 65 грн / кг або 350 грн / 5 л.

Тел .: (050) 329-78-78, (095) 687-51-93, (066) 202-86-95. Надія.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Оголошення Первомайська та Луганської області - Продаж транспорту і запчастин! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Оголошення Первомайська та Луганської області - Продаж транспорту і запчастин!